Δρίτσας: Σε προεκλογική φιέστα Μώραλη μετατράπηκε το «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Γ. Καραϊσκάκης

Σε προεκλογική φιέστα των Μώραλη-Μαρινάκη μετατράπηκε η συμμετοχή χιλιάδωψν μικρών παιδιών στο στάδιο Καραϊσκάκη, καταγγέλλει ο Θ. Δρίτσας, που όπως επισημαίνει κινείται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης και ποινικών ευθυνών  για την υπόθεση.

Η καταγγελία Δρίτσα έχει ως εξής:

Από το πρωί δέχομαι διαμαρτυρίες γονέων και δασκάλων, οι οποίοι μου καταγγέλλουν ότι το Υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παγίδευσαν χιλιάδες μικρούς μαθητές  οργανώνοντας την συμμετοχή τους με δωρεάν μεταφορά στη 13η ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία όμως μετετράπη σε εκδήλωση προεκλογικής υποστήριξης των κυρίων Μώραλη και Μαρινάκη.

Η χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών, κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά «Πειραιάς Νικητής».

Οι ευθύνες είναι τεράστιες, διερευνούμε ήδη την ποινική διάστασή τους.

Να γνωρίζουν οι εμπνευστές και οι εκτελεστές όλων αυτών των σχεδίων  ότι η Πειραϊκή κοινωνία δεν το ανέχεται . Θα εκδιώξει τους εισβολείς .»

Την καταγγελία επανέλαβε και στο mega ο κ. Δρίτσας, με τον κ. Μώραλη να υποστηρίζει αρχικά ότι δεν μοιράστηκε προεκλογικό αλλά στη συνέχεια να παραδέχεται ότι μοιράστηκαν 300 καπέλα.

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΔΡΙΤΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!