Δράση στην Αποστόλου Παύλου: «ΩΠΑ! ΓΟΠΑ»

Έχει «γόπες» ο πεζόδρομος της Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο; Όπως οι περισσότεροι δρόμοι της πόλης, έτσι και ο πιθανότατα πιο σημαντικός πεζόδρομος της Αθήνας, η Αποστόλου Παύλου, υποφέρει από μια κακή συνήθεια των καπνιστών: τα αποτσίγαρα, τις λεγόμενες «γόπες» των τσιγάρων.

Ο δήμος Αθηναίων, η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, καθώς και οι εργαζόμενοι – εθελοντές της British American Tobacco Hellas, με σύνθημα «ΟΠΑ!ΓΟΠΑ», συναντιούνται την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, από τις 11 π.μ. έως και τις 3 μ.μ. στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου με κοινό σκοπό: να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους καπνιστές να μη πετάνε τις γόπες τους στο δρόμο και να καθαρίσουν τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου από τα αποτσίγαρα.

Επίσης, από τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων στην υπηρεσία καθαριότητας, θα τοποθετηθούν 80 σταχτοδοχεία δρόμου, κατά μήκος του πεζόδρομου, προσφορά της εταιρίας British American Tobacco Hellas.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!