Δραματική έκκληση δήμου στους δημότες να πληρώσουν τα τέλη τους

Σε έκκληση στους δημότες προχώρησε ο δήμος Ζακύνθου, προκειμένου να τακτοποιούν τις οικονομικές οφειλές τους προς το δήμο και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τα τέλη παρεπιδημούντων, τους κοινόχρηστους χώρους και τις παραλίες.

«Ο δήμος διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο με περικοπή κρατικών επιχορηγήσεων και προσπαθεί να είναι ανταποδοτικός προς τους δημότες, επιθυμώντας να βελτιώσει την καθημερινότητά τους, χωρίς, όμως, τη δική τους συνδρομή, είναι αδύνατο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος», επισημαίνει η δημοτική αρχή.

«Γνωρίζουν άπαντες πως μόλις κάνουν τη δήλωση ΦΠΑ, θα πρέπει να πληρώσουν και τα τέλη παρεπιδημούντων στο δήμο. Δυστυχώς, έως τώρα, παρατηρείται το φαινόμενο να καλύπτουν αυτή την υποχρέωση με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Επίσης, από τα μισθωτήρια των παραλιών και των κοινόχρηστων χώρων, υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για το πότε πρέπει να πληρώνονται οι δόσεις», αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο δήμος Ζακύνθου.

«Προχωράμε σε αυτή την έκκληση, διότι δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να δεσμεύουμε τραπεζικούς λογαριασμούς. Είναι η έσχατη λύση για εμάς και γίνεται επειδή κάποιοι δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα. Η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μπει το ‘’νερό στο αυλάκι’’ και η εικόνα της Ζακύνθου να αλλάξει προς το καλύτερο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε αρωγούς. Όποιος πληρώνει αυτά που οφείλει, να είναι βέβαιος πως θα γυρίσουν σε αυτόν ανταποδοτικά», προσθέτει, τέλος, ο δήμος του νησιού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!