Δράμα: Ξηλώνει ο Δήμος τις φθαρμένες πινακίδες του ΚΟΚ στην είσοδο της πόλης

Σήμερα Τρίτη οι Υπηρεσίες του Δήμου Δράμας ξεκίνησαν την αλλαγή των πινακίδων σήμανσης του ΚΟΚ, από την είσοδο της πόλης επί της οδού Πατριάρχου Διονυσίου.

Ο σκοπός της αντικατάστασης των παλαιών και φθαρμένων πινακίδων είναι η ομαλότερη διεξαγωγή της κίνησης στους δρόμους και η καλύτερη ενημέρωση των οδηγών στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος παρακολούθησε τις εργασίες και δήλωσε:

“Σήμερα ξεκινήσαμε την αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων πινακίδων σήμανσης του ΚΟΚ επί της Πατριάρχου Διονυσίου.

Ήταν απαίτηση των συμπολιτών μας, μιας και οι φθορές που είχαν υποστεί οι πινακίδες λόγο παλαιότητας αλλά και βανδαλισμών ήταν μεγάλη και δεν εξυπηρετούσαν τον σκοπό για τον οποίο τοποθετήθηκαν.

Η Δημοτική μας αρχή επέλεξε να ξεκινήσει από αυτόν τον δρόμο μιας και είναι η είσοδος της πόλης και επιβαρύνετε καθημερινά με την κυκλοφορία πολλών οχημάτων.

Οι αλλαγές αυτές θα συνδράμουν στην ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων και των πεζών αλλά και στην σωστή πληροφόρηση των επισκεπτών της πόλης μας.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προφυλάξουν τις πινακίδες από βανδαλισμούς που έχουν παρατηρηθεί και κάνουν επικίνδυνη την χρήση τους.”

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΡΑΜΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΟΚ


Αφήστε μια απάντηση