Δράμα: Κάδοι δυσκολεύουν την ορατότητα σε οδηγούς και πεζούς

Υπάρχουν ορισμένα σημεία, στο κέντρο κυρίως της Δράμας, τα οποία δυσκολεύουν την ορατότητα των διερχόμενων οδηγών αλλά και των πεζών. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της εφημερίδας Πρωϊνός Τύπος, το πρόβλημα κυρίως προκύπτει από τις εσοχές που υπάρχουν στις άκρες των πεζοδρομίων στις οποίες είναι τοποθετημένοι κάδοι ανακύκλωσης και σύμμεικτων απορριμμάτων.

Στην φωτογραφία που διακρίνεται από το παρκάκι επί της οδού Παπανδρέου, το διερχόμενο όχημα που κατεβαίνει από τον μονόδρομο έχει μηδενική ορατότητα από την αριστερή πλευρά λόγω των κάδων και παρκαρισμένου οχήματος.

Το ίδιο συμβαίνει και επί της οδού Λαμπριανίδη, στο ύψος του ΟΤΕ, όπου ο διερχόμενος οδηγός από την οδό Ερμού, έχει αρκετά περιορισμένη ορατότητα λόγω των τοποθετημένων κάδων στην γωνία του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα ο εκάστοτε οδηγός να είναι αναγκασμένος να παρατηρεί τις απέναντι βιτρίνες των καταστημάτων για να δει αν έρχεται κάποιο όχημα ή αν είναι νύχτα τα φώτα των οχημάτων έως ότου βγει στην οδό Λαμπριανίδη.

Ένα ακόμη δύσκολο σημείο, αποτελεί το στενάκι της οδού Πηλέως που βγαίνει στην οδό Βεργίνας, όπου οι οδηγοί προκειμένου να ελέγξουν τα διερχόμενα οχήματα από αριστερά και δεξιά, πρέπει να βγουν τελείως έξω από το στενό, καθώς από την μια πλευρά υπάρχουν κάδοι και παρκαρισμένα οχήματα, και από την άλλη πλευρά πλήθος διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων.

Ίσως θα έπρεπε να παρέμβει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Δράμας, ώστε να υπάρχει άριστη ορατότητα τόσο στους οδηγούς οχημάτων, όσο και στους πεζούς.

πηγή: Πρωϊνός Τύπος

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΟΔΗΓΟΙ, ΠΕΖΟΙ, ΚΑΔΟΙ, ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!