Δωρεάν ξαπλώστες, ομπρέλες και... wi-fi στις παραλίες του Άργους - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Δωρεάν ξαπλώστες, ομπρέλες και… wi-fi στις παραλίες του Άργους

Πολύ αυξημένη κίνηση έχουν φέτος οι παραλίες του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Η Νέα Κίος, το Κιβέρι, οι Μύλοι, το Τημένιο, η Δαλαμανάρα, ο Αγ. Παντελεήμονας γνωρίζουν τεράστια επισκεψιμότητα. Σε αυτό έχουν συντελέσει οι παρεμβάσεις του δήμου που βελτιώνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες και επισκέπτες των περιοχών αυτών: δωρεάν ομπρέλες, ξαπλώστρες, αλλαξιέρες, ντουζ, χημικές τουαλέτες, όμορφα στρωμένες παραλίες, καθαριότητα, είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν συντελέσει στην εφετινή επιτυχία. Επίσης ήδη έχει εγκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος των παραλιών και συνεχίζεται η εγκατάσταση συστήματος free wi fi για τους χρήστες των νέων τεχνολογιών. Τέλος, αξιοσωμείωτη είναι και η συνεργασία των επαγγελματιών των περιοχών με το δήμο, οι οποίοι συμβάλουν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση του κόσμου με χαμηλές τιμές και ελκυστικά καταστήματα.

Ο αρμόδιος σντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος δήλωσε: «Πραγματικά εφέτος είναι η καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών από πλευράς επισκεψιμότητας των παραλιών μας. Εκ μέρους του δήμου οι εντολές του Δημάρχου κ. Καμπόσου είναι σαφείς: Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξυπηρετείται ο κόσμος σε ένα όμορφο περιβάλλον με αυξημένες παροχές. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες και τουρίστες ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και οι επισκέπτες να φεύγουν ευχαριστημένοι».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!