Δωρεάν Wi-Fi σε σημεία του Δ. Κηφισιάς 

Ο Δήμος Κηφισιάς επελέγη μετά από πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το WiFi4EU, η οποία διεξήχθη από τις 4 έως τις 5 Απριλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κομισιόν, 3.400 δήμοι θα λάβουν κουπόνια αξίας 15.000 ευρώ για να καλύψουν το κόστος εγκατάστασης των Wi-Fi hotspots σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών κέντρων, των δημόσιων βιβλιοθηκών, των μουσείων, των δημόσιων πάρκων ή των πλατειών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την παρούσα πρόσκληση ήταν 51 εκατομμύρια ευρώ και οι αιτήσεις προέρχονταν από όλες τις χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, δηλαδή κράτη μέλη της ΕΕ, Ισλανδία και Νορβηγία.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ήδη τοποθετήσει  ΔΩΡΕΑΝ  Wi-Fi  για δημότες και επισκέπτες σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, διασκορπισμένα και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Δωρεάν Wi-Fi»  θα βρείτε στα σημεία:

Εντευκτήριο και Δημοτικό Κατάστημα Εκάλης

– Άλσος Κηφισιάς

 -«Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς

-Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Νέα Ερυθραία

-Πάρκο «Α. Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει σταθερό προσανατολισμό στην καινοτομία και την ψηφιακή εποχή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ WI-FI


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!