Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ανέργους από το Δήμο Κηφισιάς

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL , πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 με αδειοδότηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, σε  συνεργασία με την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρει  σε πέντε  άνεργους & άπορους  δημότες  Κηφισιάς , δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και  συμβουλευτική συνεδρία με σκοπό τον εμπλουτισμό και τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού τους για εύρεση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω σεμινάρια , που θα πραγματοποιηθούν  στην οδό Αρκαδίας 16Α Περιστέρι ( Σταθμός μετρό « Αγ.  Αντώνιος» , σε προγραμματισμένο χρόνο.

-Πωλήσεις

-Time & Stress Management

-Tεχνικές Επικοινωνίας & Γλώσσα Σώματος

-Εξυπηρέτηση Πελατών- Γραμματειακή Υποστήριξη

– Εξυπηρέτηση Πελατών για Τεχνικούς

-Αλληλογραφία

-Συναισθηματική Νοημοσύνη

Για πληροφορίες και δηλώσεις  συμμετοχής, στη Κοινωνική Μέριμνα  του Δήμου Κηφισιάς έως  10 Νοεμβρίου 2015. Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2108019633 /2106231638/ 2106233315.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά :

Αίτηση

Εκκαθαριστικό  εφορίας  τρέχοντος έτους

Αστυνομική  Ταυτότητα

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Κάρτα ανεργίας

Η επιλογή των ατόμων θα γίνει βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!