Δυτ. Αχαία: Ακόμη ένας δήμαρχος υπέρ των κινητοποιήσεων των αγροτών

«Δίκαιο» χαρακτήρισε τον αγώνα των αγροτών, που «είναι και δικός μας αγώνας και θα πρέπει να τον αγκαλιάσει όλη η κοινωνία διότι στρέφεται ενάντια σε μια πολιτική που παράγει, φτωχούς, ανέργους και εξαθλιωμένους πολίτες», ο δήμαρχος Δυτικής Αχαίας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να μειωθεί το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και αυτό σημαίνει για την Δυτική Αχαΐα επέκταση του Φράγματος του Πηνειού για την άρδευση του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος  μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ. Αγγελάκα, στην οποία ήταν παρών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον τέταρτο κατά σειρά δήμαρχο που τάσσεται υπέρ των κινητοποιήσεων των αγροτών, μετά από αυτούς της Θήβας, της Λειβαδιάς και των Σοφάδων.

Σχετικά

Στο πλευρό των αγροτών η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!