«Δύναμη Ελπίδας»: Νέα δημοτική παράταξη στο Δήμο Βύρωνα - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
25
Μάι
Back

«Δύναμη Ελπίδας»: Νέα δημοτική παράταξη στο Δήμο Βύρωνα

Ανακοινώθηκε, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα, την περασμένη εβδομάδα, η συγκρότηση της νέας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης με την επωνυμία «Δύναμη Ελπίδας – Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα» και επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο και δικηγόρο Αλέξη Σωτηρόπουλο.

Την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης, που κατατέθηκε στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, συνυπογράφουν 150 πολίτες Βύρωνα, μεταξύ των οποίων, οι επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι Κατίνα Ζούκα και Λευτέρης Τριανταφύλλου, που θα αποτελούν μαζί με τον Αλέξη Σωτηρόπουλο και τη δημοτική της ομάδα. Οι τρεις ανωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι ανακοίνωσαν συγχρόνως την αποχώρησή τους από τη δημοτική ομάδα της παράταξης «Βύρωνας: Καθαρή Επιλογή» του Παναγιώτη Κόνσουλα (που έχει έρθει σε ρήξη με το ΠΑΣΟΚ).

«Το αμέσως προσεχές διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και άλλων υποστηρικτών της κίνησης αυτής, η οποία με την ιδρυτική της διακήρυξη απευθύνει κάλεσμα σ` όλους όσους αγαπούν και νοιάζονται για τον Βύρωνα να συμμετάσχουν, χωρίς περιχαρακώσεις σε λογικές και διαιρέσεις του παρελθόντος, στη συλλογική προσπάθεια που ξεκινά για την ανατροπή της σημερινής γκρίζας πραγματικότητας και την αλλαγή της πόλης μας», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η «Δύναμη Ελπίδας – ΔΚΠΒ».

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!