Δ.Σ. Αθήνας: Ένταση & αποχωρήσεις στη συζήτηση για το Πεδίο του Άρεως

Ένταση σημειώθηκε στην ειδική συνεδρίαση του δ.σ. της Αθήνας.  Η Ανοιχτή Πόλη κατήγγειλε την «απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου στο χώρο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου».

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Είχαμε διαβλέψει την προσπάθεια εκ μέρους του να καπηλευθεί την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως. Ο ίδιος δεν προσπάθησε καν να κρύψει τις προθέσεις του, όταν κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου και ενώ τοποθετούνταν σχετικά με το θέμα οι συλλογικότητες της περιοχής, έστρεψε όλες τις κάμερες πάνω του και, αδιαφορώντας για την εξέλιξη του συμβουλίου, άρχισε να κάνει δηλώσεις στα κανάλια, τα οποία είχε ο ίδιος προσκαλέσει. Η κίνηση αυτή ξεπέρασε κάθε όριο επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της περίστασης. Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν το γεγονός και αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο καιροσκοπισμός του κυρίου Καμίνη έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Από τη μέχρι τώρα αδιαφορία για τα προβλήματα των δημοτών έχει περάσει στη στυγνή τους εκμετάλλευση για προσωπικό του όφελος”.

H δήλωση Καμίνη

«Η αποχώρηση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ από την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, είναι προσχηματική. Ενοχλημένη από τη δημοσιότητα που προσέλαβε το δημοτικό συμβούλιο στον «Πανελλήνιο» επιχείρησε να το τορπιλίσει, με στόχο να καλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως».

Δείτε ακόμη:

Δημοτικό συμβούλιο Αθήνας: Ψήφισμα για το ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!