Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου: Επεισοδιακή συνεδρίαση για τους συμβασιούχους (βίντεο)

Επεισοδιακή, με πολλές διακοπές, λογομαχίες και βαριές κουβέντες, αλλά και σπρωξίματα είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου την Πέμπτη το απόγευμα.

Τα αίματα άναψαν στο πρώτο θέμα και στην Συζήτηση μετά από έγγραφο αίτημα των μελών της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: Επαναπρόσληψη απολυθέντων εργαζομένων στην καθαριότητα κατά το 2016, όταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Σπύρος Κωνσταντάς Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης διέκοπτε τους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τον Δήμαρχο στην τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασικίδη να διακόψει 2 φορές την συνεδρίαση ενώ την δεύτερη φορά, σύμφωνα με το korinthosnews.gr, οι σύμβουλοι έβγαλαν τον κ. Κωνσταντά… «σηκωτό»  έξω απο την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο από το korinthosnews.gr:

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!