Δημοσκόπηση -Δ. Λαμιέων: Ξεκάθαρο προβάδισμα στον Θύμιο Καραΐσκο

Με αέρα νικητή σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το Star Κεντρικής Ελλάδας, και με διαφορά της τάξεως του 18% με τον δεύτερο Νίκο Σταυρογιάννη, βαδίζει προς τις εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραϊσκος.

Ο κ. Καραίσκος φαίνεται να έχει ισοσκελισμένα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου τόσο ως προς το φύλλο, την ηλικία, την κοινωνική και επαγγελματική κατάσταση τόσο μέσα στη Λαμία όσο και στα γεωγραφικά διαμερίσματα, κάτι που κάνει ακόμη πιο ισχυρό και μη ανατρέψιμο το αποτέλεσμα στην πορεία προς τις εκλογές.

Ο ίδιος φαίνεται να ισχυροποιεί την θέση του ακόμη περισσότερο μιας και πέραν της “κομματικής” άντλησης ψήφου από τη ΝΔ, φαίνεται να αντλεί και ψήφους και από τους υπόλοιπους κομματικούς χώρους. Αυτό που θα λέγαμε αποτελεί έκπληξη σε αυτή την δημοσκόπηση είναι η ελάχιστη απήχηση του υποψηφίου κ. Δελιχά ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ φέρνοντάς τον τελευταίο στην κατάταξη με μόλις 2%.

Η μάχη φαίνεται να δοθεί περισσότερο για την 3η θέση όπου υπερέχει προς το παρόν ο Παναγιώτης Στασινός με 7% έναντι του 5% που φέρεται να προτιμά τον Βασίλη Κυριακάκη.

Από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα η πρώτη Κυριακή θα κριθεί σε ποσοστό λιγότερο από 3%, με σημαντικό τον ρόλο των αναποφάσιστων, κάτι που δεν αποκλείει την εκλογή Καραϊσκου ακόμη και από τον πρώτο γύρο. Ωστόσο ακόμη και σε περίπτωση 2ου γύρου ο κ. Καραϊσκος φαίνεται να αυξάνει σημαντικά την διαφορά του με τον κ. Σταυρογιάννη σε ποσοστό που αγγίζει το +22%

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΜΙΑ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!