Δημόσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού

Την Παρασκευή 4  Μαρτίου  2016 , στις 7:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού θα πραγματοποιηθεί Ειδική  Δημόσια  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία ο Δήμαρχος Δομοκού  κ. Δημήτριος Ι. Τζιαχρήστας  θα παρουσιάσει τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006.

Πρόκειται για κορυφαία στιγμή στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου ο Δήμαρχος κάνει τον απολογισμό της δράσης και των πεπραγμένων του, στους δημότες.

Ο Δήμος Δομοκού δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την ειδική συνεδρίαση και καλεί να την παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι δημότες μπορούν, καθώς η  άμεση και ειλικρινής επικοινωνία με τους Δημότες, αποτελεί στρατηγική επιλογή της παρούσας Δημοτικής Αρχής, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ενεργή συμμετοχή όλων των δημοτών στη διαμόρφωση της πολιτικής και στη λήψη των αποφάσεων για την πορεία και το αύριο του Δήμου Δομοκού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!