Δήμος Ύδρας: Κέρδισε τη μάχη -Έκπτωση στο ρεύμα για όλους τους οικιακούς καταναλωτές

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 4 Αυγούστου 2020 - 09:41
  • Comments Off

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη για τη δικαστική νίκη του νησιού που θα δώσει έκπτωση στο ρεύμα στους κατοίκους για τους επόμενους μήνες.

Κοινοποιήθηκε σήμερα (03/08/2020) στον Δήμο μας, από την Διεύθυνση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο πίνακας επιμερισμού του ειδικού τέλους υπέρ όλων των οικιακών καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας στο Νησί μας από την λειτουργία του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος. Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα στους επόμενους μήνες θα έχουν ισόποση έκπτωση όλοι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας της Ύδρας μας συνολικού ποσού 980.861,88 Ευρώ. Η έκπτωση αυτή αφορά τα δύο πρώτα χρόνια (2017-2019) λειτουργίας του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος. Οφείλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη νομική σύμβουλο του Δήμου μας κ. Γεωργία Μαραγκού και τον Καθηγητή κ. Νικόλαο Χλέπα για τον άριστο νομικό χειρισμό της υπόθεσης. Με πείσμα και επιμονή δημιουργούμε κάθε μέρα μια καλύτερη Ύδρα για όλους!

980.861,88 Ευρώ έκπτωση σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειες της Ύδρας μας!Κοινοποιήθηκε σήμερα…

Gepostet von George Koukoudakis am Montag, 3. August 2020

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!