Δήμος Βύρωνα: Συνεχίζει τη λειτουργία το Κοινωνικό Φροντιστήριο – Που μπορούν να απευθυνθούν οι καθηγητές

Ο Δήμος Βύρωνα θα λειτουργήσει και φέτος τον πετυχημένο κοινωνικό θεσμό ενισχυτικής διδασκαλίας, με τον τίτλο “Κοινωνικό Φροντιστήριο”.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Δήμου που προσπαθεί να σταθεί αρωγός στις δυσκολίες πολλών οικογενειών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος καλεί εκπαιδευτικούς (εν ενεργεία ή μη), αλλά και κατόχους πτυχίων ΑΕΙ που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος εθελοντικά, να ενημερώσουν τους Διευθυντές των Σχολείων του Βύρωνα (αν και εφόσον διδάσκουν σε αυτά) ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου στο τηλέφωνο 210 7624403.

Οι μαθητές πρέπει να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στο “Κοινωνικό Φροντιστήριο”, που θα τους δώσουν οι Διευθυντές των Σχολείων τους, έως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 (η αίτηση επισυνάπτεται και στην ιστοσελίδα μας). Αιτήσεις μπορούν να γίνονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, δηλαδή και μετά τις 12 Οκτωβρίου 2015.

Μετά τις 15 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και με νέα ανακοίνωση θα λάβει χώρα ενημέρωση για την έναρξη των μαθημάτων εντός του Οκτωβρίου.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα (οδ. Γεννηματά / Μυρακτής).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!