Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του δήμου

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ένας υπάλληλος των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο οποίος απουσίαζε επί μια εβδομάδα από την εργασία του.

Μετά τη σχετική ενημέρωση για το αποτέλεσμα του τεστ, η δημοτική αρχή προχώρησε στη λήψη μέτρων που βασίζονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ):

  • Όλοι οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου γραφείου έχουν τεθεί σε καραντίνα και έχουν κάνει μοριακό τεστ,
  • Θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου.

Σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των υπολοίπων εργαζόμενων θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα αν αυτό κριθεί αναγκαίο, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η ιχνηλάτηση των πιθανών επαφών με το κρούσμα.

Οι δηλώσεις του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχήθηκε στον εργαζόμενο ταχεία ανάρρωση και τόνισε για ακόμα μία φορά πως απόλυτη προτεραιότητα του Δήμου είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και για το λόγω αυτό τηρούνται άμεσα και αποτελεσματικά όχι μόνο όσα προβλέπει ο ΕΟΔΥ αλλά και όσα πρόσθετα μέτρα κριθούν απαραίτητα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΑΓΜΕΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!