Δήμος Τρικκαίων: 257 θέσεις εργασίας

Στους 257 ανέρχονται συνολικά οι εργαζόμενοι που με την Κοινωφελή Εργασία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον δήμο Τρικκαίων. Εκτός των 214 που προσλήφθηκαν ή σταδιακά προσλαμβάνονται, ο δήμος Τρικκαίων θα έχει τη δυνατότητα απασχόλησης άλλων 46 ατόμων, που αρχικώς δεν είχαν κατανεμηθεί.
Όμως με βάση τις ανάγκες και τις συντονισμένες υποβολές αιτημάτων έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Δήμου. Έτσι, στη νέα φάση αιτήσεων για τα οκτάμηνα, περιλαμβάνονται 46 άτομα για παροχή εργασίας στον Δήμο. Οι 43 εξ αυτών θα απασχοληθούν ως βοηθητικό προσωπικό στις σχολικές μονάδες και οι άλλοι 3 στη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας.
Οι αιτήσεις και για αυτές τις θέσεις υποβάλλονται και αυτή τη φορά ηλεκτρονικώς στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).
Με την Κοινωφελή Εργασία ο Δήμος Τρικκαίων, αφ’ ενός απασχολεί συμπολίτες σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, αφ’ ετέρου συνδράμει το έργο του σε πλήθος επιμέρους δραστηριοτήτων, κυρίως τεχνικών έργων.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ, 257


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!