Δήμος Θεσσαλονίκης: Παράταση στις αιτήσεις για την «Ανοιχτή Σκηνή»

Παρατείνεται έως τις 20 Ιανουαρίου 2017 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στη διοργάνωση «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης 2017».

Τι είναι η «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης 2017»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές Απριλίου 2017, το φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές φωνές της πόλης», στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον», με στόχο την τόνωση της τοπικής θεατρικής παραγωγής και την προβολή της δουλειάς των τοπικών θεατρικών ομάδων, με επαγγελματικό χαρακτήρα.

Οι ομάδες θα έχουν την πλήρη ευθύνη για την υλοποίηση των παραστάσεων καθώς και για την έκδοση και πώληση εισιτηρίων από άτομα της επιλογής τους. Τα θεατρικά σχήματα θα μπορούν να προχωρούν σε προπώληση εισιτηρίων στο εκδοτήριο του Δήμου, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η επιλογή θα γίνει έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, με συνεκτίμηση του δραματουργικού και σκηνοθετικού ενδιαφέροντος της πρότασης και πάντα σε συνάρτηση με τις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί. Οι ομάδες θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένες τις αιτήσεις τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή να τις καταθέσουν στο Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού (Κουντουριώτου 17, Λιμάνι) έως και τις 20 Ιανουαρίου 2017, στις 15.00. Σε περίπτωση που δεν σταλεί σε εύλογο χρονικό διάστημα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης λήψης της αίτησης θα πρέπει να επιχειρηθεί το συντομότερο δυνατό επικοινωνία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, στο τηλέφωνο 23131 318208 ή στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2017


Αφήστε μια απάντηση