Δήμος Ρόδου: 245 θέσεις εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου η προκήρυξη κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για τους Δήμους της χώρας. Για το Δήμο Ρόδου εγκρίθηκαν και οι 245 αιτούμενες θέσεις οκτάμηνης διάρκειας, αποτέλεσμα του σωστού σχεδιασμού, και της συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιακών και των πολιτικών προϊσταμένων των Διευθύνσεων του Δήμου.

Φέτος οι ωφελούμενοι θα βοηθήσουν στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου Ρόδου, με γνώμονα πάντα την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας και το θετικό αντίκτυπο στο νησί. Στις δράσεις αυτές περιλαμβάνονται ενδεικτικά ο καθαρισμός των δημοτικών πάρκων, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, η πιλοτική λειτουργία γραφείου προώθησης επιχειρηματικότητας, η ενίσχυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και η συντήρηση των δημοτικών κτιρίων. Επιπλέον, ο Δήμος ως φορέας υλοποίησης θα διαχειριστεί το προσωπικό που θα ενισχύσει προνοιακές δομές καθώς και πολλά σχολεία του νησιού.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι τις 10:00πμ την Παρασκευή 03/02/2017 μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) από ενδιαφερόμενους οι οποίοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ ή θα εγγραφούν εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Δείτε τις θέσεις και τις ειδικότητες ΕΔΩ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ, 245


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!