Δήμος Πύλου Νέστορος: Ευρωπαϊκή συνεργασία για το νέο πρόγραμμα Υγείας

O Δήμος Πύλου Νέστορος συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα καινοτομίας και προώθησης της υγείας χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πρόκειται για το πρόγραμμα CREDITS 4 HEALTH (C4H) που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Δήμο μας καθώς συμμετέχουν και η Φλωρεντία , η πόλη του Σαλέντο στην Ιταλία καθώς και η πόλη της Τζιρόνα στην Ισπανία.
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όσοι είναι δημότες μας από ηλικία 20-65 ετών. Οι εγγραφές είναι περιορισμένες μέχρι 31 Δεκεμβρίου και γίνονται μέσω tablet, smartphones και ηλεκτρονικού υπολογιστή στην σελίδα WWW.CREDITS4HEALTH.GR όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα οφέλη τους.
Σκοπός είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής των δημοτών μέσω της άσκησης και της υγιεινής μεσογειακής διατροφής . Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και αφότου ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή , η ομάδα του προγράμματος θα έρθει σε επαφή με τους δημότες προκειμένου να προγραμματίσει συνάντησε σε ένα από τα κέντρα υγείας της περιοχής μας,
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης δήλωσε τα εξής:« Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Πύλου Νέστορος να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα υγείας, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της υγείας των δημοτών μας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος γι’ αυτούς. Είμαστε εδώ για να προάγουμε καινοτόμες ιδέες που μόνο όφελος θα έχουν το κοινό καλό του τόπου και των δημοτών. Καλώ λοιπόν όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να δηλώσουν συμμετοχή σε μία δράση που θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής τους και την φυσική τους κατάσταση μέσω της μεσογειακής διατροφής την οποία πρεσβεύουμε.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!