Δήμος Πεντέλης: Συνάντηση με Τσιρώνη για το Δασικό και ΓΠΣ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
25
Μάι
Back

Δήμος Πεντέλης: Συνάντηση με Τσιρώνη για το Δασικό και ΓΠΣ

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Δ/νσης Περιβάλλοντος-Πολεοδομίας κ. Ξανθάκο Ιωάννη, επισκέφτηκαν σε προγραμματισμένη σύσκεψη τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη Γιάννη προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τα Δασικά της Πεντέλης, την έγκριση του Γ.Π.Σ. της Δ.Κ. Πεντέλης και τους σχεδιασμούς ενόψει της έκδοσης του σχετικού νομοσχεδίου.

Στην σύσκεψη αυτή δρομολογήθηκαν, σε θετικό κλίμα συνεργασίας, ενέργειες για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του Δασικού και του Γ.Π.Σ. της Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε άμεσα την υλοποίηση 2ης Τεχνοκρατικής Σύσκεψης εντός της εβδομάδας, η οποία προγραμματίστηκε για την ρύθμιση των λεπτομερειών.

Επί της προόδου των εξελίξεων και σε αναμονή του σχετικού νομοσχεδίου που σύντομα θα βγει σε διαβούλευση, δεσμευόμαστε για την συνεχή ενημέρωσή σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!