Δήμος Πεντέλης: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου έγιναν στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας τα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της κ. Ζακλίν Δελασούδα.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Διεθνούς φήμης Έλληνα ζωγράφο κ. Γιάννη Αμοριανό για την παρουσία του στην εκδήλωση και για την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια συντήρησης του Μεγάρου, την καλλιτέχνη κ. Ζακλίν Δελασούδα για την εθελοντική της προσφορά σε τομείς που αφορούν στην εκπαίδευση και τον συνεργάτη του και Αντιδήμαρχο κ. Λευτέρη Κοντουλάκο που κρατάει το Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Πεντέλης ώστε να έχουν τα παιδιά την δυνατότητα να ασχολούνται με την Τέχνη. Υποσχέθηκε επίσης πως το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας κάτω από τις προσωπικές του κατευθύνσεις και με τη λειτουργία του Αντιδημάρχου θα παραμείνει ένας χώρος ανάπτυξης του Πολιτισμού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΗΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!