Δήμος Πεντέλης: Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος και Ενημέρωση για την Οστεοπόρωση

Στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής για τους πολίτες, ο δήμος Πεντέλης προγραμματίζει σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

  • Προληπτικό Έλεγχο και ενημέρωση για την οστεοπόρωση

το διήμερο Τρίτη 27 και Τετάρτη 28  Σεπτεμβρίου 2016.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και περιλαμβάνει δυο κύρια μέρη:

  • Δωρεάν Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων, (Σκιάθου & Μπακογιάννη-Μελίσσια) την Τρίτη 27/09/2016, ώρες 10:00 έως 14:00 και την Τετάρτη 28/09/2016, ώρες 10:00 έως 14:00.
  • Ενημερωτική ομιλία με θέμα:

«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης»

από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων την Τρίτη 27  Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού  στο τηλ.: 2132050087.

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.    

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!