Δήμος Παύλου Μελά: Στον Εισαγγελέα υποψήφιος δήμαρχος για την απώλεια 83 σφραγίδων

  • Απο stergios
  • 26 Μαΐου 2019 - 07:25
  • Comments Off

Την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το βράδυ του Σάββατου υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης όταν έγινε γνωστό το περιστατικό απώλειας 83 σφραγίδων δικαστικών αντιπροσώπων μέσα από το Δημαρχείο λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

«Καλούμε την Διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις Δικαστικές Αρχές να μεριμνήσουν για το αδιάβλητο και την ομαλή διεξαγωγή της αυριανής διαδικασίας. Λίγες ώρες πριν στηθούν οι κάλπες έγινε γνωστό ότι χάθηκαν 83 σφραγίδες εκλογικών αντιπροσώπων. Ενώ η διοίκηση γνώριζε το περιστατικό, οι υποψήφιοι των εκλογών δεν ενημερωθήκαμε επίσημα και το μάθαμε τυχαία. Η διοίκηση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που εμείς φωνάζουμε εδώ και χρόνια: ότι είναι ανίκανη. Αφού δεν μπορεί να διασφαλίσει την εκλογική διαδικασία, αφού δεν μπορεί να προστατεύσει τον χώρο του δημαρχείου, πως μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα του δήμου μας;» σχολίασε ο κ. Λίλτσης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΤΣΗΣ, ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!