Δήμος Πατρέων: Στοπ στην ηλεκτροδότηση ασυνεπών επιχειρηματιών της παραλιακής

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε σήμερα σε διακοπή της ηλεκτροδότησης πέντε καταστημάτων της παραλιακής ζώνης της Πάτρας.

Είναι γνωστό ότι για χρόνια τα συγκεκριμένα καταστήματα, δεν αποπληρώνουν τα ενοίκια και δεν κατέβαλλαν τα ποσά για τον δημοτικό φωτισμό, από τον οποίον ηλεκτροδοτούνται.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου «η Δημοτική Αρχή υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο, γιατί μετά από έξι μήνες προσπάθειας από την πλευρά της, να πειστούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν ανταποκρίθηκαν θετικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου κατέστη υποχρεωτική, για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η αδικία που διαπράττεται σε βάρος των δημοτών της πόλης μας, οι οποίοι πληρώνουν για το δημοτικό φωτισμό, που χρησιμοποιούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες.

Η Δημοτική Αρχή δεν έχει την πρόθεση να βλάψει κάποιους επιχειρηματίες, αλλά να προστατεύσει, όπως είναι υποχρεωμένη, τα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού, αλλά και των συνεπών επαγγελματιών».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!