Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Εργαστήρι Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Γραφής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Εργαστήρι Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Γραφής, διοργανώνει η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας για 3η συνεχόμενη χρονιά. Το εργαστήρι περιλαμβάνει τρεις βασικούς κύκλους:

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

1ος κύκλος

«Εισαγωγή στον γραπτό λόγο»

2ος κύκλος

«Συνθήκες και προϋποθέσεις της πνευματικής δημιουργίας»

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

«Φυσική και μεταφυσική της λογοτεχνικής δημιουργίας»

Η διδασκαλία θα συνοδεύεται από κείμενα αντίστοιχα της θεματικής ενότητας. Στους συμμετέχοντες θα διανέμονται φωτοτυπίες κειμένων προς ανάλυση και συζήτηση καθώς και προαιρετικές εργασίες επάνω στο θεματικό κύκλο της διδασκαλίας.

Εισηγητής του εργαστηρίου είναι ο συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα εθελοντικά. Τα μαθήματα ξεκινούν  στις 8 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν τέλη Απριλίου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε κοινό άνω των 18 ετών, που ασχολείται ή επιθυμεί να ασχοληθεί με τη λογοτεχνία. Ανώτερο όριο συμμετοχής: 15 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:http://nikaiarentislib.blogspot.gr/2017/01/blog-post_41.html

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ανώτατο όριο συμμετοχής: 15 άτομα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΡΚΑΔΙΟΥ 23

ΤΗΛ. 2104936680

http://nikaiarentislib.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/nikaiarentislibrary/

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!