Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη: Προσφορά δωρεάν μαστογραφιών και τεστ ΠΑΠ

Την προσφορά, για δεύτερη φορά, δωρεάν ψηφιακών μαστογραφιών και ΤΕΣΤ ΠΑΠ για όλες τις γυναίκες του δήμου ανακοίνωσε ο δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» και στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας από 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και με ψηφιακή μαστογραφία.

Οι σχετικές δηλώσεις του δημάρχου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

«Έχοντας βαθιά πεποίθηση ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη ,ο Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘ Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου’. Προσκαλούμε τις συνδημότισσές μας να κάνουν αυτές τις εξετάσεις γιατί με τους προληπτικούς ελέγχους και την έγκαιρη διάγνωση σώζονται ζωές».

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ειδική σταθερή μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, στην οδό Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους. Τα ραντεβού γίνονται προγραμματισμένα και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2103620831, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9.30 π.μ.-15.30).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΕΣΤ ΠΑΠ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!