Δήμος Νέας Ιωνίας: Ο Γκότσης στηρίζει Θωμαΐδου

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ακολουθώντας την «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη προοδευτικών υποψηφίων, ο νυν δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης μετά τα εκλογικά αποτελέσματα που τον έφεραν στην τρίτη θέση, στηρίζει στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, την, προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, Δέσποινα Θωμαϊδου και όχι τον Παναγιώτη Μανούρη που στηρίζεται επίσημα από το ΠΑΣΟΚ και από την τοπική οργάνωση της ΝΔ (σ.σ. δείτε την ανακοίνωση*), ενώ ο γραμματέας της Ερμόλαος Σεβαστός ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του.

Μάλιστα, σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του νυν δημάρχου αφήνει σαφείς αιχμές προς τον (στηριζόμενο και από τη ΝΔ) Π.Μανούρη, με τον οποίο υπήρχαν έντονες αντιπαραθέσεις όλη την προηγούμενη πενταετία, τονίζοντας ότι «η πόλη μα ΔΕΝ πρέπει να παραδοθεί σε εκπροσώπους ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης Γκότση:

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας:

“Η Νέα Δημοκρατία έχει πρώτο μέλημα στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών να στηρίξει υποψηφιότητες που έχουν ατζέντα επίλυσης των τοπικών θεμάτων και της καθημερινότητας των πολιτών. Σε επίπεδο Δήμου Νέας Ιωνίας στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μανούρη ακριβώς επειδή κινείται στη λογική που έχει ανάγκη η πόλη και περιγράφονται λεπτομερώς στο πρόγραμμα της παράταξης του τα σχέδια του για την ανάπτυξη της περιοχής, καινοτομίες και πολλές άλλες βέλτιστες πρακτικές για ένα καλύτερο τοπικό και κοινωνικό κράτος. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την προσπάθεια του μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής Αυτοδιοίκησης.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΘΩΜΑΙΔΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!