δήμος-ν-ιωνίας-διανομή-προϊόντων-χωρί-81722
ΔΗΜΟΙ | 04.11.2016 | 14:41

Δήμος Ν. Ιωνίας: Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες – Ποια προϊόντα θα διατεθούν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Νέας Ιωνίας γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Στάδιο, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, θα διατεθούν -χωρίς μεσάζοντες- τα εξής προϊόντα:

  1. Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από το Λογκά Μεσσηνίας σε συσκευασία 5 λίτρων στην τιμή των 18 ευρώ.
  2. Μέλι ανθέων Αργολίδας σε συσκευασία 1 κιλού στην τιμή των 6 ευρώ.
  3. Ρύζι τύπου νυχάκι και γλασσέ από την Ανθήλη Λαμίας σε συσκευασία των 3 και 5 κιλών στην τιμή του 1 ευρώ το κιλό και άλλα είδη ρυζιού.
  4. Όσπρια:
    • Φακές ψιλές Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 3 ευρώ.
    • Φάβα από λαθούρι, Φαρσάλων σε συσκευασία 1 κιλού στην τιμή των 2.50 ευρώ.
    • Ρεβύθια μέτρια Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 3 ευρώ.
    • Ρεβύθια χονδρά Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 4 ευρώ.
    • Φασόλια χονδρά Νευροκοπίου Δράμας στη τιμή των 2.80 ευρώ το κιλό και σε συσκευασία των 1.750 γραμμαρίων στην τιμή των 5 ευρώ.
    • Φασόλια μέτρια Νευροκοπίου Δράμας στη τιμή των 1.90 ευρώ το κιλό και σε συσκευασία 1.100 γραμμαρίων στην τιμή των 2 ευρώ
    • Φασόλια γίγαντες Νευροκοπίου Δράμας νέας σοδειάς σε συσκευασία 1.300 γραμμαρίων στην τιμή 5 ευρώ.
  5. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις τύπου 70% από μαλακά σιτηρά για την παραγωγή κέικ κουλουριών κτλ., σε χάρτινη συσκευασία των 10 κιλών στην τιμή των 5.50 ευρώ, και σε συσκευασία των 5 κιλών στην τιμή των 3.00 ευρώ.
  6. Αλεύρι χωριάτικο από σκληρά σιτηρά για την παραγωγή ψωμιού, παραδοσιακών φύλλων κτλ., σε χάρτινη συσκευασία των 10 κιλών στην τιμή των 7.00 ευρώ, και σε συσκευασία των 5 κιλών στην τιμή των 3.50 ευρώ καθώς και άλλα είδη.
  7. Πατάτες Νευροκοπίου σε συσκευασία των 10 κιλών στην τιμή των 4.50 ευρώ. (0,45 ευρώ το κιλό)
  1. Διάφορα ζυμαρικά, τυριά, δημητριακά, γλυκά του

κουταλιού κ.ά.

Όλα τα προϊόντα θα διατεθούν στο Δημοτικό Στάδιο (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως), ενώ η παραλαβή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/12/2016 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.