Δήμος Λεβαδέων: Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Υγείας

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη  Γεωργιάδη για το σχέδιο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας που αφορά στη διακοπή ροής ασθενών από το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς προς τα Νοσοκομεία της Αθήνας απέστειλλε σήμερα ο  Δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με το σχέδιο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στη διακοπή ροής ασθενών από το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς προς τα Νοσοκομεία της Αθήνας (έως και 15 την ημέρα) και την κατεύθυνση των ασθενών σε Νοσοκομεία της Λαμίας και της Λάρισας», αναφερεται αρχικά στην επιστολή.

Και προστίθεται: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς μια τέτοια κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα την επιδείνωση των παρεχόμενων ιατρικών-νοσηλευτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και την επιπλέον οικονομική επιβάρυνσή τους. Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να γίνονται εν κρυπτώ, αλλά να προηγείται δημόσια διαβούλευση και ενημέρωση των κοινωνιών μέσα από τα όργανα που αυτές εκφράζονται».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση