Δήμος Λέσβου: Δωρεάν σπιρομέτρηση πνευμόνων από το Κοινωνικό Ιατρείο

Δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης την Τρίτη 19 Μάιου από το Κοινωνικό Ιατρείου του Δήμου Λέσβου ανακοίνωσε η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη.

Η εξέταση θα γίνει στις 11.00- 15.00, ενώ το Κοινωνικό Ιατρείου βρίσκεται στην οδό Αγίας Ειρήνης 10, στη Μυτιλήνη και αφορά τους δικαιούχους του Κοινωνικού μας Ιατρείου αλλά και για τους μη εγγεγραμμένους άπορους και ανασφάλιστους δημότες μας οι οποίοι έχουν δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η σπιρομέτρηση είναι μία απλή αλλά βασική εξέταση στα πλαίσια ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων των πνευμόνων, όπως: του βρογχικού άσθματος, της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας κλπ, ενδείκνυται για χρόνιους καπνιστές.

Η εξέταση πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Λέσβου, με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όσοι επιθυμούν και διαθέτουν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, μπορούν να κλείνουν ραντεβού από σήμερα, στο τηλέφωνο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου: 22510-27501 στην υπεύθυνη για τα ραντεβού κυρία Κική Μπάρου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΣ


Αφήστε μια απάντηση