Δήμος Λαχανά: Κλειστός για δεύτερη ημέρα ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η κατάληψη στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), στη Μαυροράχη, από κατοίκους και φορείς του δήμου Λαχανά, του νομού Θεσσαλονίκης, που διαμαρτύρονται για τον «Καλλικράτη».
Οι συγκεντρωθέντες εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως την Παρασκευή, 7 Μαΐου, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην και πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς δεν μπορεί να γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων.

«Δεν έχουμε πρόβλημα να συνενωθούμε με τους δήμους Ασσήρου, Μυγδονίας και Βερτίσκου. Όμως, η πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών για συνένωση συνολικά επτά δήμων δεν θα είναι λειτουργική για τον πολίτη. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα τόσο μεγάλο σχήμα», δήλωσε ο δήμαρχος Λαχανά, Παντελής Πάσχος.

Δεν αποκλείεται, στον «χορό» των κινητοποιήσεων να μπουν και οι κάτοικοι και οι φορείς των δήμων Ασσήρου και Μυγδονίας (σχετικό ρεπορτάζ και εδώ http://www.aftodioikisi.gr/content/6547).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!