Δήμος Λαρισαίων: Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην περιοχή

Η περιοχή της Λάρισας, όπως και μεγάλο τμήμα της χώρας, συνεχίζει να πλήττεται από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τον ολικό παγετό και τις χιονοπτώσεις. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Λαρισαίων. Αναλυτικότερα:

«Ο μηχανισμός του Δήμου, εδώ και 4 ημέρες συνεχίζει την προσπάθεια, ώστε να παραμείνει λειτουργική η πόλη και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, στο πλαίσιο του Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης 10 Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης μηχανήματα του Δήμου, πραγματοποιούσαν ρίψεις αλατιού, σε υπόγειες διαβάσεις, γέφυρες και στο βασικό οδικό δίκτυο.

Από το πρωί και μετά τη συσσώρευση ποσοτήτων χιονιού, έχουν ξεκινήσει και εργασίες αποχιονισμού όπου απαιτείται και πάντα στο πλαίσιο του σχεδίου Πολιτικής Προστασίας.

Παρεμβάσεις μηχανημάτων γίνονται από το πρωί και στο κέντρο της Λάρισας.

Η πόλη της Λάρισας είναι λειτουργική, ενώ χωρίς προβλήματα γίνεται η κίνηση των οχημάτων στο βασικό οδικό δίκτυο.

Κανονικά πραγματοποιούνται όλα τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Ποσότητες αλατιού, για χρήση από τους πολίτες, βρίσκονται από χθες το βράδυ στα εξής σημεία:

  • Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης
  • Όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου
  • Δημοτικός Λαχανόκηπος (Αργοναυτών και Παιωνίου)
  • Οδός Λαγού, απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ
  • Περιοχή υπεραστικού ΚΤΕΛ (οδό Ρόδου)

Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες θα σπεύσουν να προμηθευτούν αλάτι θα πρέπει να το κάνουν με φειδώ και με δικά τους μέσα (σακούλες, μικρά δοχεία κλπ)

  • Επίσης ποσότητες αλατιού, συσκευασμένες σε σακούλες για χρήση, έχουν τοποθετηθεί στην Κεντρική Πλατεία, (στη συμβολή των οδών Κούμα και Μεγ. Αλεξάνδρου – στο Δικαστικό Μέγαρο) καθώς και στην πλατεία Ταχυδρομείου».

Επισημαίνεται, τέλος ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα συνεχιστούν και θα ενταθούν έως και την Τετάρτη, η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημερώνει τους Δημότες, ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Παρακαλούνται οι Δημότες και ιδιαίτερα οι καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου, σήμερα και αύριο να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, και να μην εκθέτουν προς αποκομιδή τα απορρίμματα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και στην ταχύτερο αποχιονισμό και αποκατάσταση των δρόμων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!