Δήμος Λαρισαίων: Προμήθεια εξοπλισμού νέων τεχνολογιών σε παιδικούς σταθμούς

Με φορητούς υπολογιστές, προτζέκτορες και διαδραστικούς πίνακες εξοπλίζονται, πλέον, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων, με στόχο την αναβάθμισης των λειτουργίας τους και την ένταξη των νέων τεχνολογιών στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας.

Με ενέργειες που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής,  πραγματοποιήθηκε η πρώτη προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τους παιδικούς σταθμούς και θα ακολουθήσει και η δεύτερη φάση, συνολικού ύψους 60.000 ευρώ.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους θα έχουν τη δυνατότητα συνδυάζοντας τη μάθηση με το παιχνίδι διασκεδαστικά και εύκολα με τη βοήθεια της αφής να δημιουργούν σχήματα, να ζωγραφίζουν, να σχηματίζουν εικόνες, να συνθέτουν παραμύθια, να παρακολουθούν εκπαιδευτικά video, να δημιουργούν και να εκφράζονται.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι με ευθύνη της Διεύθυνσης ξεκίνησαν  εκπαιδευτικά προγράμματα, για το προσωπικό των παιδικών σταθμών, που παρακολουθεί καθημερινά στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου μας με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση και με παιδαγωγικό τρόπο των νέων συστημάτων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!