δήμος-λαρισαίων-ολοκληρώθηκε-με-επιτ-377508
ΔΗΜΟΙ | 20.03.2023 | 21:30

Δήμος Λαρισαίων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος μάθησης «Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και ο ρόλος μου σε αυτό»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμα μια φορά ο κύκλος μάθησης για τα νέα μέλη του Μητρώου Νέων Πολιτών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας «Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και ο ρόλος μου σε αυτό» στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Πρόκειται για ένα κύκλο εκπαιδευτικών εργαστηρίων (workshops) που απευθύνεται στα μέλη του Μητρώου Νέων Πολιτών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας (ηλικίας 17-30) που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κα Φωτεινή Μυσιρλή.

Στόχος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας είναι να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων της πόλης σε αυτό, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητα του θεσμού.

Σημειώνεται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο η δημόσια κλήρωση των μελών του Μητρώου Νέων Πολιτών που παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops).