Δήμος Λαγκαδά: Δημοτικό συμβούλιο στην… πλατεία - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
28
Νοέμβριος
Back

Δήμος Λαγκαδά: Δημοτικό συμβούλιο στην… πλατεία

Μία πρωτότυπη διαδικασία έχει καθιερώσει ο Δήμος Λαγκαδά, καθώς πραγματοποιεί τα δημοτικά συμβούλια στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Χθες, πραγματοποιήθηκε το τρίτο κατά σειρά ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο στην πλατεία, παρουσία μάλιστα και των πολιτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις, αντιρρήσεις και προτάσεις, κατά στη διάρκεια της συνεδρίασης με θέμα «Απολογισμός Πεπραγμένων 2012».

Στη συνεδρίαση που διήρκεσε από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, ενώ ακολούθησε η περιληπτική αναφορά των Αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων – Σχολικών Επιτροπών στα πεπραγμένα.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη της αντιπολίτευσης, ενώ το δημοτικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση έξι δημοτών που είχαν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!