δήμος-κορυδαλλού-χωρίς-κλιματισμό-εν-1038283
ΔΗΜΟΙ | 24.06.2022 | 13:20

Δήμος Κορυδαλλού: Χωρίς κλιματισμό, εν μέσω καύσωνα, το πιο δημοτικό ακριβό summer cump

Χωρίς κλιματισμό είναι πολλές αίθουσες του summer camp του δήμου Κορυδαλλού, που φιλοξενεί πολλά παιδιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του «μαζί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «μαζί»: 

Σήμερα 23/6/22, δεύτερη ημέρα του πρώτου καύσωνα για το 2022, ο Επικεφαλής του «μαζί» και η Γενική Γραμματέας επισκέφθηκαν εγκατάσταση όπου φιλοξενούνται παιδιά για το summer camp του δήμου Κορυδαλλού.

Τους περίμενε η πολύ δυσάρεστη έκπληξη πολλές αίθουσες να μην έχουν κλιματιστικό σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης και αυτής των πολλαπλών χρήσεων. Επιπρόσθετα στο πιο ακριβό δημοτικό camp της Β’ Πειραιά, αν όχι ολόκληρης της Αττικής, δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρωινό ή δεκατιανό για κανένα παιδί ούτε στην ζώνη Α (130€) ούτε στην ζώνη Β (150€).

Τέλος, μέχρι τις δύο το μεσημέρι, που οι εκπρόσωποι του μαζί ήταν στο camp, είχε καθυστερήσει για μια ακόμα φορά το αυτοκίνητο με το μοναδικό γεύμα που διατίθεται στα παιδιά.

Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του camp που με μεγάλη ευαισθησία προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν, εξαιτίας της έλλειψης οργάνωσης από τον δήμο, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.