Δήμος καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν άμεσα

Στα «χέρια» τους παίρνουν την υπόθεση του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού οι δήμαρχοι μετά την στροφή του σχεδιασμοό της κυβέρνησης αλλά τις παραινέσεις του ίδιου του πρωθυπουργού. 

Σε αυτή την κατεύθυνση ο δήμος Αγίας Βαρβάρβας καλεί τους κατοίκους της περιοχής να προχωρήσουν σε άμεσο εμβολιασμό και σε ανακοίνωση του σημειώνει:

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το εθνικό σύστημα εμβολιασμών κατά της COVID-19 εισέρχεται στην τέταρτη φάση.

Όλοι οι πολίτες, άνω των 18 ετών, έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν με εμβόλιο Pfizer ή οποιοδήποτε άλλο επιλέξουν, προκειμένου, να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος της συλλογικής ανοσίας, πράγμα ζωτικής σημασίας για την προστασία των πολιτών από τη μετάλλαξη -Δ-.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας ώστε να δρομολογηθεί ο άμεσος εμβολιασμός τους.

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αγίας Βαρβάρας, Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη,

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2105690436, 6906045956.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]