Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Με μέτρο τα απορρίμματα, μέχρι να ανακτήσουμε προσωπικό

  • Απο stergios
  • 1 Απριλίου 2018 - 19:09
  • Comments Off

Τη λελογισμένη απόθεση απορριμμάτων στους κάδους της πόλης, κυρίως δε την τήρηση των κανονισμών, ζητά από τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για λίγες ημέρες που ακολουθούν το επόμενο διάστημα. Και αυτό γιατί η Υπηρεσία Καθαριότητας θα μείνει για λίγο καιρό με περιορισμένο προσωπικό ελέω της λήξης, από 31/3, της διάρκειας απασχόλησης των συμβασιούχων εργαζόμενων και μέχρι να παρουσιαστούν στην υπηρεσία οι νέοι υπάλληλοι – μόνιμοι πλέον – που προέκυψαν από τον σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ο οποίος ολοκληρώθηκε μόλις χθες.

«Έτσι, θα διευκολύνει αφάνταστα το να διατηρηθεί η πόλη καθαρή (έως ότου η Υπηρεσία Καθαριότητας αποκτήσει εκ νέου το δυναμικό της) να πετάμε τα απορρίμματα με λογική συχνότητα, πάντα δεμένα σε σακούλες και, φυσικά, ποτέ ογκώδη σκουπίδια χωρίς να προηγηθεί πρωτίστως ραντεβού αποκομιδής, το οποίο κλείνεται τηλεφωνικώς στο 15277.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια», αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!