δήμος-ηρακλείου-αττικής-δύο-παρατάξε-1021779
ΔΗΜΟΙ | 17.05.2022 | 11:46

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δύο παρατάξεις ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Με το σύνθημα “Ενωμένοι, ενώνουμε περισσότερους” ο Γιώργος Παπαδημητρίου και ο Παντελής Βλασσόπουλος ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας των δύο παρατάξεων, ΑΚΕΠ – Συνεργασία και Ηράκλειο Μαζί, στον δρόμο προς τις εκλογές του 2023, με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Παπαδημητρίου. Η ανακοίνωση έγινε με συνέντευξη τύπου στα γραφεία της παράταξης Παπαδημητρίου (Πολυτεχνείου και Πεύκων).

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρώτη, αυτή, κοινή εκδήλωση ενώ παρευρέθηκαν και αυτοδιοικητικοί της πόλης αλλά και όμορων δήμων.

Την εκδήλωση – συνέντευξη τύπου άνοιξε ο Παντελής Βλασσόπουλος, πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος σημείωσε ότι βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συνεργασίας είναι “πρώτα και κύρια, η αγάπη για την πόλη”. Ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ εξήγησε πως οι δύο παρατάξεις έχουν “κοινή πορεία και οπτική” ενώ υπάρχει “κοινή τοποθέτηση σε θέματα που αφορούν την ποιοτική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου”. Μπορούμε να θυμηθούμε και κοινές δράσεις σε μεγάλα ζητήματα της πόλης, όπως η διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης και ο υπέρογκος δανεισμός για το Φιξ καθώς και ο αγώνας για την απόκτηση του με κρατική χρηματοδότηση.

  Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ο οποίος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος, έκανε λόγο για “έναν κοινό στόχο, μια επιλογή καρδιάς και δουλειάς”. “Επιδιώκουμε να συνθέσουμε, με έναν ευρύτατο διάλογο, μια μεγάλη συμμαχία πολιτών, με ένα νέο πρόγραμμα θέσεων για την πόλη μας” σημείωσε, προσθέτοντας πως “θα μπορούν να συμβάλλουν όλοι και όλες με προτάσεις και έργα”.

  Ο πήχης τέθηκε ψηλά και ο κ. Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι αυτή “η συμμαχία πολιτών θα είναι νικήτρια επερχόμενες δημοτικές εκλογές με μοναδικό στόχο να πετύχουμε μια μεγάλη αλλαγή, μια ουσιαστική βελτίωση, στην καθημερινότητά μας, στις γειτονιές μας, στο Δήμο μας”.

Μετά το πέρας των ομιλιών των δύο επικεφαλής απηύθυναν χαιρετισμό ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Μαστοράκος, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, η επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών, Αιμιλία Τζίβα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Τσουλουχάς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Στάθης ΠαπουτσήςΜήνυμα με ευχές για επιτυχία έστειλε ο πρ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός.