Δήμος Ηρακλείου: Συγκεντρώνουν γάλα και σχολικά είδη

Με το σύνθημα «στην κρίση όλοι μαζί μπορούμε», ο δήμος Ηρακλείου αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την συγκέντρωση σχολικών βιβλίων και γάλακτος, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η δράση, σύμφωνα με την ert.gr, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή, φορέων, συλλόγων και σωματείων, στο κτίριο της Λότζια, στα Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων και στα γραφεία των δημοτικών κοινοτήτων του δήμου.

Ανάλογη πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη και από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, που συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα 296 παιδιά που στηρίζονται από το Κέντρο.

Το σημείο συγκέντρωσης των σχολικών ειδών είναι το γραφείο του Κέντρου που στεγάζεται στην πλατεία Κορνάρου, στο Ηράκλειο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΑΛΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!