Δήμος Ηρακλείου: Ανακοινώθηκαν οι νέοι προϊστάμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας

Με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό συναντήθηκαν σήμερα ο Πολιτικός Προϊστάμενος κ. Μαρίνος Παττακός και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της επανασυσταθείσας Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε τις αρμοδιότητες αλλά και τις προτεραιότητες της υπηρεσίας που επιστρέφει με μικρότερο ανθρώπινο δυναμικό αλλά με διάθεση προσφοράς και μεγάλα ψυχικά αποθέματα προκειμένου να συμβάλλουν ουσιαστικά στην εικόνα της πόλης και στην τήρηση της τάξης.

Παράλληλα ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μαρίνος Παττακός ενημέρωσε το Δήμαρχο Ηρακλείου για το οργανόγραμμα αλλά και το δημιουργικό χρόνο μέχρι την πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία της.
Σύμφωνα με το οργανόγραμμα της υπηρεσίας, Προϊσταμένη Διεύθυνσης αναλαμβάνει η κα. Παρασκευή Πλατάκη, Υποδιευθυντής ο κ. Γιώργος Τρούκης, Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Διοικητικής Μέριμνας, Τμηματάρχης Α αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, Τμηματάρχης Β ο κ. Χαρίδημος Σταματάκης, στο Τμήμα Γενικής Αστυνόμευσης, Τμηματάρχης Α αναλαμβάνει η κ. Σοφία Μακριδάκη και Τμηματάρχης Β ο κ. Γιώργος Περογιαννάκης. Τέλος, επόπτες αστυνομικού έργου αναλαμβάνουν οι κ. Γιώργος Μαρινάκης και Εμμανουήλ Μπουτσάκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!