Δήμος υλοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης χριστουγεννιάτικων δέντρων

«Φέτος οι Ηρακλειώτες δεν πετάνε στα σκουπίδια τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν στις γιορτές. Αντίθετα, καλούνται να συμμετέχουν στο ειδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, το οποίο δίνει νέα χρήση και σκοπό στα δέντρα που έδωσαν χαρά σε σπίτια, γραφεία και καταστήματα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς». Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Ηρακελίου Αττικής και σημειώνει:

«Η διαδικασία είναι απλή: από την Δευτέρα 9/1/17 έως και την Παρασκευή 13/1/17 οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη (15277, αστική χρέωση) ή στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος (2102830374), για να κανονίσουν ραντεβού και τα συνεργεία του Δήμου, τα οποία θα παραλάβουν το δέντρο τους.

Στη συνέχεια, τα φυσικά δέντρα θα οδηγηθούν σε ένα εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης – κομποστοποίησης, ώστε να μετατραπούν σε φυτόχωμα ώστε να επαναχρησιμοποιηθούν σε κηπουρικές εργασίες».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!