δήμος-ιλίου-κανένας-μόνος-του-1085251
ΔΗΜΟΙ | 24.10.2022 | 20:02

Δήμος Ιλίου: ”Κανένας μόνος του”

Σε μια νέα Κοινωνική Δομή με καινοτόμες υποστηρικτικές υπηρεσίες προχωράει ο Δήμος Ιλίου, παρουσιάζοντας με εξαιρετική επιτυχία το έργο «Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας του Δήμου Ιλίου».

Η νέα Κοινωνική Δομή αφορά την ενίσχυση και διεύρυνση του πλέγματος καινοτόμων υποστηρικτικών υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου που απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές

ομάδες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από την καθημερινή επαφή των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου με την τοπική κοινωνία.

ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καινοτόμα πρωτοβουλία, που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές του Δήμου και πρόσθεσε πως: «Σε καιρούς κρίσης και οξυμένων προκλήσεων, η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το πιο ισχυρό μας αντίδοτο. Θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς συνεργάτες μου, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ευλαλία Γκιώνη, τη Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας Αναστασία Παπάζογλου, καθώς και όλα τα υπηρεσιακά της στελέχη, και να διαβεβαιώσω ότι στον Δήμο Ιλίου θα προσπαθούμε πάντα ώστε κανείς πολίτης να μην είναι, αλλά και να μην αισθάνεται μόνος».

Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο πρόεδρος του Κοινωνικού ΕΚΑΒ Οδυσσέας Βουδούρης και την παρουσίαση του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας Δήμου Ιλίου έκανε ο Πρόεδρος της «ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Α.Ε» Νίκος Πιτσούλης.

Το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ιλίου πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Σταχτέας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Ιλίου, εκπρόσωποι Συλλόγων κ.ά.