δήμος Γιαννιτσών: Εκδηλωσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
25
Οκτώβριος
Back

δήμος Γιαννιτσών: Εκδηλωσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Στο πλαίσιο του εορτασμού της 5ης Ιουνίου Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο δήμος Γιαννιτσών έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις που στοχεύουν στην εκπαίδευση ψυχαγωγία και ενημέρωση για την Ανακύκλωση. Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη δευτέρα 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 5 Ιουνίου συμμετέχουν και μαθητές δημοτικών σχολείων του δήμου Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

δευτέρα 2 Ιουνίου Πλατανότοπος Γιαννιτσών.:
9:00 π.μ. Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης για παιδιά δημοτικών σχολείων. Το Λούνα Πάρκ περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια, που προσφέρουν εκπαίδευση, ψυχαγωγία και εξοικείωση με την ιδέα της ανακύκλωσης.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008 Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών
9:00 –12:00 π.μ. Γιορτή Ανακύκλωσης για παιδιά δημοτικών σχολείων. Είναι μια μεγάλη γιορτή με θέμα το περιβάλλον όπου τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του δήμου Γιαννιτσών θα παρουσιάσουν τραγούδια, ζωγραφιές και μηνύματα με κεντρικό θέμα το περιβάλλον.
Αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου
13:30 Συνέντευξη τύπου με θέμα την ανακύκλωση. Οι τεχνικοί σύμβουλοι των εταιριών ανακύκλωσης κ. Κουτσουράκης Ιωάννης και κ. Καραγώγος Ιωάννης μαζί με τον δήμαρχο Γιαννιτσών θα αναφερθούν για τα Προγράμματα Ανακύκλωσης και θα δεχθούν ερωτήσεις για το θέμα αυτό. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους δημότες.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008
Ενημερωτική καμπάνια στον πεζόδρομο Γιαννιωτών και στον χώρο της λαϊκής αγοράς.
Επισκέψεις σε νηπιαγωγεία και σε παιδικούς σταθμούς, γνωριμία με την ανακύκλωση και δώρα στους μικρούς μαθητές.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!