Δήμος Φυλής: Σύλληψη για αποξήλωση πινακίδων οδοσήμανσης

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 18 Απριλίου 2021 - 19:15
  • Comments Off

«Οργή στο Δήμο Φυλής έχουν προκαλέσει οι συνεχιζόμενοι βανδαλισμοί δημοτικής περιουσίας. Λίγες μέρες μετά τις συλλήψεις για καταστροφές στα σχολεία και για παράνομη απόρριψη μπάζων, ήρθε και η σύλληψη για αποξήλωση πινακίδων οδικής σήμανσης», αναφέρει σε ανακοίνωση ο δήμος Φυλής.

«Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021 συνελήφθη, από την Ελληνική Αστυνομία, ένα άτομο Ρομά που αποξήλωνε πινακίδες οδοσήμανσης προκειμένου να τις πωλήσει για σκραπ» σημειώνει και προσθέτει:

«Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη, ο οποίος απευθύνθηκε στον αρμόδιο Αν. Δήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη, που μετέβη, αμέσως, στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση για φθορά δημοτικής περιουσίας. Εν τω μεταξύ, εκκρεμεί στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, αίτηση του Δήμου Φυλής για την παροχή των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού του φορτηγού ο οποίος συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω, από τον Μιχάλη Οικονομάκη να απορρίπτει μπάζα, προκειμένου να του επιβληθούν, από τη Δημοτική Αστυνομία, τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Φυλής.

Σημειωτέον ότι η Δημοτική Αστυνομία έχει εντείνει την προσπάθειά της στο τομέα αυτό με συνεχείς περιπολίες, ενώ παρόμοιο αίτημα έχει υποβληθεί κι από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού στον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Αττικής.

Αναφερόμενος στην σύλληψη, ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης δήλωσε. “Την ώρα που, με εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, τοποθετούμε χιλιάδες πινακίδες οδοσήμανσης ώστε να ενισχύσουμε την οδική ασφάλεια και να προστατεύσουμε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των συνδημοτών μας, κάποιοι ασυνείδητοι επιχειρούν να βιοποριστούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Είμαστε, με το Δήμαρχο και τους συναδέλφους, σε συνεχή πόλεμο εναντίον αυτών που αδιαφορούν για τα αυτονόητα δικαιώματα όλων μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ραφτέλης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!