δήμος-φυλής-σε-πανηγυρικό-κλίμα-η-βασι-1135397
ΔΗΜΟΙ | 09.02.2023 | 23:09

Δήμος Φυλής: Σε πανηγυρικό κλίμα η βασιλόπιτα του Συλλόγου Εργαζομένων

Πανηγυρικό κλίμα που επεφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις, επικράτησε στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2023, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Νίκος Σταυράκης ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς εργατικά ατυχήματα και κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ξεκίνησε τη σύντομη τοποθέτησή του με τη φράση “Είμαστε μια δυνατή Ομάδα”, για να επαναλάβει ότι θεωρεί πως “οι Εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής, ήταν, είναι και θα είναι, ο μοχλός ανάπτυξης του τόπου”.

Ο ίδιος πρότεινε την επόμενη χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας να γίνει συμβολικά στις 8 Μαρτίου, υπενθυμίζοντας πως είναι μια εμβληματική μέρα για τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής καθώς στις 8 Μαρτίου του 2008, σε μια επίσης πανηγυρική εκδήλωση ο Δήμος Φυλής είχε υποδεχθεί στο δυναμικό του τους Εργαζόμενους των Δημοτικών Επιχειρήσεων, με μια ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διασφάλισε οριστικά το εργασιακό τους μέλλον.

“Θα πορευτούμε Δυνατοί, Ενωμένοι, μια γροθιά!” υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς, δίνοντας ταυτόχρονα τη δέσμευση ότι “η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή”.

Το κομμάτι του αυτή τη φορά, λόγω των συνθηκών ψύχους του επικρατούν, το αφιέρωσε σε κείνους τους εργαζόμενους που

υπερέβαλαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί και οι συνδημότες μας να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στους εργαζόμενους, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και αναπληρωτές Δήμαρχοι.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με κλήρωση που περιλάμβανε 50 τυχερούς που ο καθένας κέρδισε το ποσό των 100 ευρώ.