Τετάρτη
7
Ιούνιος
Back
Δήμος Φυλής: Μεγάλη επιτυχία στη συγκέντρωση δώρων για παιδιά

Δήμος Φυλής: Μεγάλη επιτυχία στη συγκέντρωση δώρων για παιδιά

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητικές προσφορές ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 η δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΣΚΑΪ με τη συμμετοχή 50 Δήμων μεταξύ των οποίων και του Δήμου Φυλής.

Την πρωτοβουλία συμμετοχής ανέλαβαν κι έφεραν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία,  οι Δομές και οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής.

Από το πρωί του Σαββάτου έως και αργά το μεσημέρι ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος μαζί με τα στελέχη των Δομών βρέθηκαν στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και παρέλαβαν τα δεκάδες δώρα τα οποία και ταξινόμησαν ανάλογα με το φύλλο και την ηλικία, προκειμένου μα παραδοθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη και που θα τους δώσουν περισσή χαρά τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

“Ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, αποδεχόμαστε και συμμετέχουμε σε κάθε πρωτοβουλία που στηρίζει ευάλωτες οικογένειες και παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας” ανάφερε σχετικά με την συμμετοχή σε μια ακόμη ευαίσθητη ανθρωπιστική δράση ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!