δήμος-φυλής-γιορτινό-κλίμα-και-χαμόγε-1035942
ΔΗΜΟΙ | 20.06.2022 | 17:05

Δήμος Φυλής: Γιορτινό κλίμα και χαμόγελα στην καλοκαιρινή κολυμβητική γιορτή του Αρίωνα Φυλής

Σε κλίμα χαράς με πολλά χαμόγελα, παιγνίδια στο νερό και δεκάδες βουτιές έγινε το Σάββατο 18 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού η καλοκαιρινή γιορτή του κολυμβητικού συλλόγου Αρίωνα Φυλής. 81 παιδιά από τις ακαδημίες και 40 περίπου παιδιά από την αγωνιστική -προαγωνιστική  φάση πραγματοποίησαν επίδειξη και των τεσσάρων στυλ κολύμβησης ώστε να δουν οι γονείς τους τη βελτίωση στην τεχνική αλλά και την γενικότερη πρόοδο των παιδιών τους.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Τσότσου ευχαρίστησε τους αθλητές, τους γονείς, τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη που προσφέρουν

και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της δυναμικής πορείας του Συλλόγου. “Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου, δίνουμε νέο ραντεβού για το Σεπτέμβριο για όσους απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους και ευχόμαστε τα καλύτερα στους αθλητές της Προαγωνιστικής, της Αγωνιστικής αλλά και των Masters που πέφτουν στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τις επόμενες ημέρες” ανέφερε η κ. Τσότσου.

“Καλό καλοκαίρι με υγεία, χαρά και πολλές βουτιές στη θάλασσα αλλά και καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αγώνες το επόμενο χρονικό διάστημα ” ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος συνεχάρη το σύλλογο για το έργο του και δεσμεύτηκε για τη διαρκή στήριξη του από το Δήμο.

“Διατηρούμε το κολυμβητήριο σε εξαιρετική κατάσταση και έτσι θα συνεχίσουμε γιατί θέλουμε για τα παιδιά μας το καλύτερο. Κάνετε καλή δουλειά. Συνεχίστε έτσι. Συγχαρητήρια” υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής. “Χαίρομαι κάθε φορά που έρχομαι σε εκδήλωση στο κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων. Συγχαρητήρια στο σύλλογο, στους γονείς και στα παιδιά για την επίδειξη που απολαύσαμε σήμερα” ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής Ευάγγελος Λιάκος. Ευχές για καλό καλοκαίρι απηύθυναν επίσης ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές, έπεσαν με ζήλο στην πισίνα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα στυλ κολύμβησης εντυπωσιάζοντας το κοινό που τους παρακολουθούσε ενώ μετά τη λήξη της επίδειξης η πισίνα γέμισε με πολύχρωμα σωσίβια και δεκάδες παιδιά που έπαιζαν στο νερό . Στους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικό αποδεικτικό φοίτησης με καταγραφή της προόδου

τους.